fbpx

Barca tager afstand fra lækkede dokumenter om Messi

FCBARCELONA.DK - 22.09.22

// Lionel Messi

Det skabte ikke glæde på ledelsesgangen i Barca i går, da avisen Mundo bragte en række lækkede mails og dokumenter fra forhandlingerne med Messi i 2020. Nu undersøger klubben muligheden for at hive avisen i retten.

Det er dybt fortrolige og private dokumenter som Mundo har fået fat i og som de omtalte i avisen i går. Der er tale om mails og dokumenter der sandsynligvis er leveret til politiet i forbindelse med undersøgelsen af mulige økonomiske uregelmæssigheder da Josep Maria Bartomeu var præsident, den såkaldte Barca-gate.

Kort efter offentliggørelsen af materialet i går, kom der en officiel reaktion fra FC Barcelona:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'FC Barcelona vil udtrykke sin forargelse over at lækkede dokunenter, der er en del af en retssag, bevidst er blevet lækket. Klubben finder det beklageligt, at det pågældende medie har haft adgang til denne mængde information og mails, der ikke er sendt til andre.

Artiklen i avisen fremstiller en række dokumenter, der intet har med retssagen at gøre. De bruges for at skade klubbens fortrolighed og omdømme. For at beskytte klubbens rettigheder, er klubbens jurister i gang med vurdere hvilke tiltag, der vurderes rigtige' skriver de i udmeldingen.

Mundo er Spaniens næststørste avis, ikke at forveksle med den catalanske sportsavis Mundo Deportivo. Det er langt fra første gang at et Madrid-baseret medie forsøger at stille FC Barcelona i et dårligt lys eller skabe problemer for klubben.

.:FORSIDE:.