Barca tæt på enighed med Semedo om forlængelse

FCBARCELONA.DK - 02.08.20

© Getty Images

Meget tyder på, at der snart kommer en officiel udmelding om, at Barca forlænger med Nelson Semedo til 2025. Portugiseren ønsker at blive i klubben, men en forlængelse forhindrer ikke et skifte allerede denne sommer.

Barca har forhandlet med Semedos repræsentanter den seneste måneds tid og nu er der forlydender om, at man er meget tæt på at nå til enighed om en forlængelse. Den nye kontrakt forventes at løbe til 2025, mens den nuværende udløber i 2022.

Semedo har ellers været rygtet væk fordi man i Barcelona ikke har været helt tilfredse med niveauet. Semedo har aldrig rigtig slået sig fast som stamspiller på højre back, hvor Sergi Roberto har fået flest minutter af de to.

Når man alligevel vælger at forlænge skyldes det, at man godt kan se den 26-årige portugiser fortsætte i klubben, også fordi det kan blive dyrt at finde en kvalificeret afløser, her hvor coronakrisen begrænser mulighederne for at købe ind.

Alligevel kan Semedo meget vel komme i spil til et skifte, hvis der kommer et tilbud som man i Barcelona finder attraktivt, eller som en del af en byttehandel. Her vil en ny kontrakt til 2025 være med til at øge prisen på portugiseren.

De fleste regner dog med, at Semedo også er at finde i klubben den kommende sæson.

644x70

.:FORSIDE:.