Barca og Getafe støtter Kina i corona-krisen i morgen

FCBARCELONA.DK - 14.02.20

© FC Barcelona

Når Barcas og Gefafes spillere i morgen eftermiddag går på banen til ligaopgøret på Camp Nou, vil det være med en støtteerklæring til Kina og det kinesiske folk i den svære tid med coronavirusen.

Barca har milioner af fans i Kina, hvor den catalanske klub vurderes at være den mest populære udenlandske fodboldklub. Derfor finder Barca det naturligt, at de sender en støtteerklæring til landet, der er hårdt ramt af coronavirusen, hvor flere end 1.300 indtil nu er døde.

Der vil gå børn af kinesisk afstamning på banen med spillerne og på trøjerne vil der stå 'Stronger Together' - stærkere sammen. Der vil også stå 中国加油 på kinesisk på trøjerne, hvilket betyder 'Fat mod Kina'.

Emili Rousaud fra Barcas ledelse forklarer baggrunden for beslutningen om at støtte Kina. 'På grund af den sundhedsmæssige krise med coronavirusen, vil vi udnytte den globale opmærksomhed der er for en kamp på Camp Nou, til at udtrykke en besked om støtte og solidaritet med det kinesiske folk. Som en af de mest elskede klubber i Kina, er vi bevidste om vores ansvar' siger han.

Kampen i morgen spilles kl. 16.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.