Barca spiller tirsdag og kan vinde ligaen onsdag!

FCBARCELONA.DK - 21.04.19

© Getty Images

Med lørdagens resultater er mesterskabet kommet endnu tættere på Barca og måske der allerede bliver festet i gaderne i Barcelona onsdag aften, for her kan det hele blive afgjort, selvom Barca selv spiller tirsdag.

Ingen af de to tophold, FC Barcelona og Atlético de Madrid imponerede for alvor i lørdagens kampe, men de vandt begge deres respektive opgør. Barca hentede som bekendt en 2-1 sejr over Real Sociedad, mens Atlético vandt 0-1 ude over Eibar på en sen scoring.

Dermed er afstanden mellem de to rivaler uændret på ni point og det betyder, at Barca reelt har muligheden for at blive mestre allerede i midtugen. Det kræver dog at resultaterne flasker sig.

Tirsdag aften skal Barca på besøg hos Deportivo Alavés, der har gang i en god sæson med en øjeblikkelig 8. plads. Her skal Ernesto Valverde og hans spillere vinde, for at mesterskabet skal kunne komme i hus onsdag.

Det er nemlig onsdag aften at Atlético de Madrid tager imod Valencia, der stadig er med i kampen om den 4. plads, der giver adgang til Champions League. Den kamp ser både spændende og lige ud.

Vinder Valencia opgøret, vil Barca definitivt kunne kalde sig spanske mestre for andet år i træk, idet de så vil være 12 point foran med fire runder tilbage. Selv hvis Atlético skulle komme á point med Barca, er catalanerne bedst i de indbyrdes opgør og det afgør 1. pladsen i tilfælde af pointlighed.

Kampen i Madrid spilles onsdag aften kl. 19.30, så små to timer senere kan mesterskabet være en realitet.

.:FORSIDE:.