fbpx

Barca spiller nu i europæisk 2. division

FCBARCELONA.DK - 09.12.21

// Champions League // Europa League

ps5 art


Kritikken er hård i de catalanske medier ovenpå Barcas exit af Champions League. Skuffelsen er enorm og det betragtes som en ydmygelse, at holdet nu skal med spille med i Europa League, der betegnes som 2. division.

Det er nye tider i FC Barcelona. Efter nederlaget mod Bayern München skal fokus nu rettes mod Europa League, i stedet det forjættede land i Champions League. Det er ikke noget man er vant til i den catalanske klub, for det er 20 år siden det skete sidst.

Avisen Sport kalder Europa League for 2. division, hvilket ikke er misvisende, for det er klubber fra de små ligaer der deltager her samt de hold der ikke er stærke nok, til at blande sig i toppen af de største europæiske ligaer. Det passer meget godt på Barca lige nu, for de indtager en skuffende 7. plads i La Liga.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Sport frygter samtidig, at Barca får svært ved at komme tilbage på allerøverste niveau igen. Her er skrækreksemplerne Manchester United og Milan, der tidligere dominerede europæisk fodbold, men som i mange år har haft svært ved at gøre sig gældende.

Det er samme er sket for Liverpool, men efter en lang årrække med problemer, er de tilbage blandt de bedste. Så mange år går der forhåbentlig ikke for Barca.

Det er en helt ny virkelighed som Barca-tilhængerne vågner op til. De kan ikke følge med i La Liga og nu venter der kampe i Europa League mod modstandere, som Barca normalt ikke måler sig med.

.:FORSIDE:.