fbpx
Annonce

Barca smed sin flotte hjemmebanestatistik i overtiden

FCBARCELONA.DK - 17.07.20

© Getty Images
// Osasuna

Hvis der har været et enkelt lyspunkt for Barca i en ellers problemfyldt sæson, så har det været resultaterne hjemme på Camp Nou, hvor holdet ikke havde tabt en ligakamp i halvandet år, lige indtil Osasuna kom forbi i går.

Barcas problemer blev udstillet i går mod Osasuna, der normalt aldrig ville blive en trussel på Camp Nou. Alligevel kunne holdet fra Pamplona rejse hjem med en 1-2 sejr, endda sat ind på en scoring i overtiden, hvor de var i undertal.

Barca-spillerne hang med hovedet gennem meget af kampen og det er tydeligt, at humøret og selvtilliden er i bund. Ingen troede rigtig på det og det blev straffet af et kynisk Osasuna-hold, der scorede på to sjældne omstillinger.

Inden kampen i går havde Barca vundet 16 ud af deres 18 hjemmekampe denne sæson i ligaen, mens to var endt uafgjort. Kun Real Madrid og Atlético Madrid havde før fået noget med hjem fra Camp Nou. I går tog Osasuna så alle tre point og ødelagde statistikken som ubesejret, hvilket må have været en bitter pille at sluge for spillerne.

.:FORSIDE:.