Barca smed sæsonens måske eneste mulige titel

FCBARCELONA.DK - 18.01.21

// Supercup

Barca havde søndag en gylden mulighed for at hive en titel hjem til Camp Nou, da man efter 89 minutter var foran med 2-1 i Supercup-finalen mod Athletic Bilbao. Alligevel endte det hele med en sejr til baskerne.

Det har bestemt ikke været nogen god sæson for Barca indtil videre og de fleste Barca-fans har da også allerede afskrevet mulighederne for betydelige titler. Søndag kunne Barca dog alligevel have vundet en titel, da man mødte Athletic Bilbao i den spanske Supercup-finale.

Og alt så da også ud til, at catalanerne ville tage pokalen, da man på to mål af Griezmann var foran med 2-1 helt frem til det 89. minut. Her snorksov den catalanske defensiv, som lod Bilbao udligne efter en dødbold. Dermed gik kampen i forlænget spilletid, hvor baskerne trak det længste strå med en fantastisk scoring af Williams.

Dermed missede Barca den måske eneste titel i denne sæson, som var inden for rækkevidde. Nu er der La Liga, Champions League og Copa del Rey tilbage at spille om, men Messi og co. skal for alvor finde andre takter frem, hvis man vil have selv de mindste forhåbninger om at spille med hvor det er sjovt.