Barca skylder Liverpool 710 mio. kr. for Coutinho

Lars Ravn - 09.10.19

© Getty Images

For få dage siden kunne Barca præsentere regnskabet for det forgangne år, og her kom det frem, at der skyldes 710 millioner kroner til Liverpool for købet af Philippe Coutinho. I alt skylder klubben små 2 milliarder kr. væk.

Udover gælden til Liverpool, så skylder Barca 230 millioner kroner til Bordeaux for købet af Malcom, 82 millioner kroner til Bayern München for købet af Arturo Vidal, og 219 millioner kroner til Gremio for købet af Arthur. Yderligere skyldes der også 236 millioner kroner til Valencia for Neto og 365 millioner kr. til Ajax for købet af Frenkie de Jong.

Det er dog vigtigt at huske på, at klubben ikke bare har købt spillere uden at have styr på økonomien. De beløb, som der skyldes til de forskellige klubber er aftaler der er indgået og er alt sammen regnet ind i det samlede regnskab.

Udover at klubben skylder penge, så er der selvfølgelig også klubber som skylder Barca penge. Her er tale om et samlet beløb på 565 millioner kr. Blandt de klubber der skylder penge kan nævnes Everton som skylder 200 millioner kroner for købene af Digne, Gomes og Mina, Dortmund som skylder 83 millioner kr. for Paco Alcácer og Valencia som skylder 105 millioner kr. for Cillessen.

Alle disse tal er gode eksempler på hvordan der handles spillere i dag mellem klubberne.

.:FORSIDE:.