fbpx
Annonce

Barca skylder fortsat Samuel Umtiti 52 mio. euro

Anders Lang Jensen - 23.08.22

© Getty Images
// Samuel Umtiti

Samuel Umtiti meldes tæt på italienske Lecce på en lejeaftale, hvor Barca fortsat vil betale hele franskmandens lønpakke. Umtits kontrakt med Barca løber til 2026, og han kan se frem til rigtig mange millioner.

Efter Samuel Umtitis skifte til Barca i 2016 blev forsvarsspilleren hurtigt en stor profil i defensiven, og det belønnede klubben med en 5-årig kontraktforlængelse i 2018. Her rykkede 28-årige Umtiti op blandt de dyreste spillere i truppen, men karrieren er siden da kun gået nedad.

Artiklen fortsætter under annoncen


I januar måned tidligere i år forlængede Barca og Umtiti kontrakten frem til 2026. På den måde blev Umtitis resterende lønpakke af den tidligere kontrakt i stedet fordelt over flere sæsoner for at hjælpe Barcas økonomi. Det bliver dog stadig en dyr fornøjelse for Barca de næste fire år.

I den resterende del af kontrakten med Barca frem til 2026 har Umtiti fortsat hele 52 millioner euro til gode. 40 millioner euro af disse er grundløn, mens de sidste 12 millioner euro er i diverse bonusklausuler. Det melder journalisten Rubén Uría fra mediet Goal.com.

Dermed er Samuel Umtiti altså stadig en massiv byrde for Barcas pressede økonomi og er det meget vel helt frem til udløb i 2026. Franskmanden vil næppe give afkald på de mange millioner, og derfor er et permanent skifte væk fra klubben stort set umulig at forestille sig.

Denne sommer ligner det så, at franskmanden forlader Barca på en lejeaftale til italienske Lecce. Barca står dog fortsat for hele Umtitis lønpakke, mens Serie A-klubben vil betale Barca i rene bonusklausuler baseret på franskmandens antal kampe og præstationer i den italienske klub.

umtiti23

.:FORSIDE:.