fbpx

Barca skylder 126 mio. euro til 19 forskellige klubber

Anders Lang Jensen - 26.06.22

// Økonomi

Barca-ledelsen kæmper lige nu en indædt kamp med klubbens økonomi for at kunne forstærke truppen denne sommer. Et massivt underskud tynger dog Barca, der angiveligt skylder 126 mio. euro alene for tidligere transfers.

Dårligt lederskab og katastrofale beslutninger fra den tidligere ledelse på Camp Nou presser fortsat Barca-ledelsen. Store lønudgifter og kæmpemæssige transfers har kostet klubben dyrt, og det er fortsat en stor byrde for klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca skylder nemlig sammenlagt 126 millioner euro, svarende til en lille milliard kroner, til hele 19 forskellige klubber for tidligere transfers. Blandt andet mangler man fortsat at betale 29 millioner euro til Liverpool for Philippe Coutinho, 9 millioner euro til Braga for Francisco Trincão og 10 millioner euro til Bordeaux for Malcom. Det beretter mediet Afición Deportiva.

Desuden er det tidligere blevet meldt, at klubben også mangler at betale penge til Bayern München og Dortmund for købene af henholdsvis Arturo Vidal og Ousmane Dembélé.

Barca er i gang med at sælge procentdele af klubbens merchandise og TV-rettigheder, som vil kunne indbringe et stort trecifret millionbeløb. Klubben skylder dog fortsat rigtig mange penge væk, og arbejdet med at kunne forstærke holdet fortsætter på højtryk, men under svære vilkår.

.:FORSIDE:.