fbpx

Barca skal spille Champions League næste sæson!

FCBARCELONA.DK - 08.05.22

// Champions League

Efter en skuffende start på sæsonen med svigtende resultater ændrede Barcas helt store målsætning sig hurtigt til, at man skulle sikre en plads i top 4 for at kvalificere sig til Champions League. Det opnåede man med sejren over Betis.

I slutningen af sidste år, da Xavi Hernández overtog jobbet som Barca-træner på Camp Nou, rodede catalanerne rundt nede midt i tabellen. Her blev målsætningen for sæsonen justeret og det gjaldt nu for alt i verden om at ende blandt de fire øverste hold i ligatabellen, så man kunne spille Champions League i næste sæson.

Lørdag aften var det netop en plads i top 4, som var på spil, da Barca var på besøg hos Real Betis. Andalusierne befinder sig på femtepladsen og kunne inden opgøret holde liv i kampen for at indhente Barca. Sådan gik det heldigvis ikke.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


En scoring af den indskiftede Ansu Fati i anden halvleg og et vidunderligt mål af Jordi Alba i overtiden sikrede nemlig Barca en sejr på 1-2 over Real Betis. Resultatet betyder, at Barca nu er sikret en plads i top 4 og dermed kvalifikationen til Champions League næste sæson.

Barca befinder sig på andenpladsen med 69 point og Real Betis er fortsat på femtepladsen med 58 point. Med kun tre kampe tilbage kan andalusierne ikke nå at hente de 11 point, som de nu er efter Barca.

Det er altafgørende for Barca at skulle spille Champions League i næste sæson. Ikke blot for selvforståelsen og for håbet om god sæson med titler, men i særdeleshed også for klubbens økonomi, hvor man nu får mange millioner euro i klubkassen for deltagelsen i turneringen.

.:FORSIDE:.