Barca skal slutte sæsonen godt af

FCBARCELONA.DK - 21.05.19

Fodboldsæsonen er ved at nærme sig sin afslutning rundt omkring i de europæiske ligaer. Det har været en sæson fyldt med blandede følelser for FC Barcelona, der på netop har vundet ligaen med stor margine, men catalanerne er blevet besejret og slået ud af Champions League lige før finalen. I ligaen har Barca været altoverskyggende, men i starten af sæsonen meddelte kaptajn Messi, at sæsonens store mål var at hente Champions League-trofæet med hjem til Camp Nou for første gang siden 2015. Da det ikke længere er aktuelt, skal Barca slutte sæsonen godt af, hvor der stadigvæk er flere ting på højkant.

Selvom sæsonen er ved at være slut, er det stadigvæk værd at satse sine penge på, at Barcelona vinder den resterende kampe, da de stadig har rekorder og titler at spille for. Til trods for at sæsonen er ved at være slut, kan du stadig nå at oddse på en Barcelona-sejr. Dette gælder også, selvom du måske er relativ grøn i forhold til online betting. Du bør dog først overveje, hvilken bettingside du skal vælge. Du kan eksempelvis modtage en bet365 velkomstbonus, hvis du opretter en ny konto på deres hjemmeside. Det er dog ikke helt hovedløst at bruge din velkomstbonus på to Barca-sejre, da de vil være store favoritter til at vinde begge kampe.

Det er værd at have tiltro til Ernesto Valverdes tropper, da motivationen blandt spillerne bør være høj i den sidst kamp i pokalfinalen. Klubben har noget at bevise – specielt efter fadæsen på Anfield, hvor Barca tabte til Liverpool med hele 4-0 efter at have vundet det første opgør med 3-0. Målt på klubbens ambitioner i forhold til Champions League har sæsonen været en fiasko, men spillerne har muligheden for at redde stumperne af sæsonen, hvis de kan krone mesterskabet med endnu en titel i Copa del Rey. I finalen skal Barca møde Valencia, hvor klubben kan vinde trofæet for 31. gang. På trods af Barcelonas Champions League-exit kan et trofæ alligevel sætte prikken over i’et på en flot sæson hjemme i Spanien, hvor klubben har udkonkurreret de øvrige hold – specielt ærkerivalen Real Madrid.

Ingen over og ingen ved siden af. Barcelona har i denne sæson været kyniske og overlegne i den spanske liga. Tabellen lyver ikke. Catalanerne endte hele 11 point foran Atletico Madrid på andenpladsen. Er du Barca-fan, er det endnu mere fornøjeligt, at klubben endte 19 point foran Real Madrid. I den forbindelse satte Barca en ny rekord. Barca har tidligere prøvet at vinde ligaen med 17 points afstand til Real Madrid to gange i ligaens historie.

.:FORSIDE:.