Barca skal hente fem point med fire runder tilbage

FCBARCELONA.DK - 06.07.20

© Getty Images

Der er status quo i toppen af den spanske liga, efter at både Real Madrid og Barca vandt deres kampe i weekendens runde. Resultaterne betyder, at Barca skal hente fem point på madrilenerne i de sidste fire runder for at blive mestre.

Det ser efterhånden særdeles vanskeligt ud for Barca i bestræbelserne på at vinde det spanske mesterskab endnu engang. Efter weekendens runde er Barca fortsat fire point efter Real Madrid i toppen af den spanske liga, og det er med kun fire runder tilbage.

I La Liga er det som bekendt de indbyrdes opgør, som er gældende i tabellen, hvis to klubber ender på samme antal point. Her er det Real Madrid, som er bedst indbyrdes i forhold til Barca, da madrilenerne spillede 0-0 på Camp Nou og vandt 2-0 hjemme på Bernabeu.

Det betyder derfor, at Barca skal hente fem point på Real Madrid for at erobre førstepladsen i ligaen. Rivalerne fra den spanske hovedstad skal altså som minimum tabe enkelt kamp samt spille en uafgjort, mens Barca skal vinde de resterende fire kampe.

Barcas kamprogram:
Espanyol (hjemme)
Valladolid (ude)
Osasuna (hjemme)
Alavés (ude)

Real Madrids kampprogram:
Alavés (hjemme)
Granada (ude)
Villarreal (hjemme)
Leganés (ude)

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.