fbpx

Barca ser ud til at tabe kampen om Ilkay Gündogan

Peter Vyff - 06.12.22

// Gündoğan

topbar222

Barca har de sidste par uger intensiveret jagten på Ilkay Gündogan, som kan hentes transferfrit efter denne sæson. Tyskeren skulle dog eftersigende være tæt på at forlænge sin kontrakt med Manchester City.

Barcas sportslige ledelse har i længere tid søgt efter en erstatning for Sergio Busquets, som sandsynligvis er igang med hans sidste sæson på Camp Nou. Catalanerne har derfor meldt sig interesserede i flere spillere, såsom Youri Tielemans, Rúben Neves, Martín Zubimendi og Ilkay Gündogan.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sidstnævnte skulle eftersigende være højt beundret af Xavi, som ønsker at hente ham til Camp Nou, når hans kontrakt med Manchester City udløber efter denne sæson. Det kommer dog ikke til at ske ifølge avisen Mundo Deportivo, som nu kan fortælle at tyskeren har besluttet sig for at forlænge opholdet på Etihad Stadium.

Den 32-årige Gündogan skiftede til City tilbage i 2016, hvor han sidenhen har været en central del af den succes, som klubben har oplevet de sidste seks år. Det er derfor helt forståeligt at Xavi skulle være interesseret i landsholdsspilleren, og tyskeren skulle eftersigende også være bekendt med catalanernes opmærksomhed.

Gündogan ønsker dog ifølge Mundo Deportivo at blive hos Manchester City, hvor hans samarbejde med Pep Guardiola skulle være højt værdsat. Cheftræneren skrev i sidste uge under på en kontraktforlængelse, hvilket kan have været stærkt medvirkende til tyskeren beslutning om at blive i England..:FORSIDE:.