fbpx

Barca ser ud til at score kassen på Aubameyang

FCBARCELONA.DK - 23.08.22

// Aubameyang

At få en 32-årig spiller i januar ganske gratis og så sælge ham blot otte måneder senere for mere end 160 mio. kr., må siges at være en god handel. Det er hvad Barca meldes tæt på at gøre med Aubameyang.

Meget tyder efterhånden på at Chelsea køber Pierre-Emerick Aubameyang indenfor de allernærmeste dage og dermed skifter gaboneseren klub efter blot otte måneder i blau-grana.

Artiklen fortsætter under annoncen


De to klubber har forhandlet et par uger og nu meldes der om en pris på 22 mio. euro plus en række variabler, så prisen i alt kan nærme sig 27-28 mio. euro. Der venter dermed Barca en indtægt på mellem 160 og 210 mio. kr. og det for en spiller som de fik gratis i vinterens transfervindue.

Aubameyang er et stort navn i Premier League fra hans succesfulde tid i Arsenal. I Barcelona begyndte han straks at score mål og selvom han kun var en halv sæson i klubben, sluttede han som delt topscorer med Memphis.

Derfor er Chelsea angiveligt klar med de mange penge for den nu 33-årige angriber. Det forventes at skiftet falder på plads i denne uge. Det melder aviserne Sport og Mundo Deportivo samstemmende.

.:FORSIDE:.