fbpx

Barca sætter kedelig rekord i Champions League

FCBARCELONA.DK - 21.10.21

// Champions League // Dynamo Kiev

Barca sikrede onsdag en vigtig sejr over Dynamo Kiev i bestræbelserne på at kvalificere sig fra Champions League gruppespillet. Catalanerne vandt dog kun med 1-0 og sætter dermed en kedelig scoringsrekord i den europæiske turnering.

Starten på denne sæson har ikke været nogen dans på roser og det har især været tilfældet i Champions League, hvor catalanerne tabte de to første kampe med 3-0 til både Bayern München og Benfica.

Artiklen fortsætter under annoncen


Onsdag aften kom Barca-spillerne tilbage på sporet, men det skete efter en noget skuffende kamp, hvor man på Camp Nou vandt snævert med 1-0 over ukrainske Dynamo Kiev.

Dermed har Barca kun scoret et enkelt mål i de første tre runder af Champions League gruppespillet og det er første gang nogensinde, at catalanerne har scoret så få mål efter tre kampe. En kedelig rekord af catalanerne, som understreger den skuffende spille- og resultatmæssige situation, som holdet befinder sig i.

Den næste kamp i Champions League gruppespillet finder sted den 2. november og her er modstanderen igen Dynamo Kiev - denne gang på det Olympiske Stadion i Kiev, Ukraine.

Se stillingen i Champions League gruppen her.

.:FORSIDE:.