Barca protesterer over Messis røde kort

FCBARCELONA.DK - 19.01.21


Senere i dag bliver det afgjort hvilken straf Messi får for sit røde kort i Supercup finalen mod Athletic Club Bilbao. Barca har indgivet protest i håbet om, at holdets anfører slipper billigt med en enkelt spilledags karantæne.

I Barcelona er man ikke uenig i, at Messi saktion i det sidste minut af den forlængede spilletid, hvor han var i nærkamp med Bilbaos Villalibre, kunne takseres til en udvisning. Man mener dog ikke at forseelelsen er af en karakter, der bør medføre en hård straf.

Et rødt kort i sådan en situation betyder karantæne på mellem en og fire kampe. Her mener Barca altså, at en enkelt kamp er den rigtige straf og det har man meddelt den konkurrencekomité, der senere i dag udmåler straffen.

I sin protest anfører Barca, at Messi er ikke kendt for voldeligt spil, hvilket bakkes op af, at det var argentinerens første røde kort for Barca i karrieren.

En karantæne skal afsones i de kommende kampe i Copa del Rey og ligaen. Det er ret heldigt for Barca, for den næste kamp er netop i Copa del Rey mod Cornellá fra tredjebedste række, hvor Messi alligevel ville sidde over.

Dernæst følger en udekamp mod Elche i ligaen, hvor Messi vil være savnet, men hvor holdet bør kunne klare sig alligevel. Vinder Barca over Cornellá, skal de midt i næste uge igen spille pokalkamp mod en lavere rangerende modstander.

Skulle Messi derfor få tre spilledages karantæne vil det ikke være en katastrofe, men Barca mener altså det bør være tilstrækkeligt, hvis han har karantæne på torsdag, når Barca møder Cornellá.

.:FORSIDE:.