fbpx

Barca præsenterer flot regnskab for sidste sæson

FCBARCELONA.DK - 20.09.22

// Økonomi

Meget tyder på at præsident Joan Laporta og hans ledelse er ved at have styr på økonomien, for i går godkendte de regnskabet for sidste sæson og det viser et flot overskud. Budgettet for denne sæson ser også godt ud.

Regnskabet for sæsonen 2021/22 er gjort op og det viser indtægter på over 7,5 mia. kroner samt et overskud på næsten 750 mio. kr. Det fortalte klubben i går aftes, efter at der var blevet afholdt bestyrelsesmøde.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det er en massiv bedrift at Laporta kan levere et regnskab der viser overskud. En del af forklaringen er salget af 10% af tv-rettighederne, som man lige akkurat nåede at sælge inden den 30. juni, hvor sæsonen formelt sluttede.

Bestyrelsen vedtog også budgettet for sæsonen 2022/23, som man er godt gang i med. Her forventes der indtægter for 9,4 mia. kroner, samt et overskud på 1,8 mia. kroner. Det store overskud stammer delvist fra salget af 49% af produktionsselskabet Barca Studios, men selv uden det, ville der være god balance i tallene.

Det er i sidste ende klubbens medlemmer der på en generalforsamling den 9. oktober, skal stemme om godkendelse af regnskab og budget, hvilket dog ventes at ske uden problemer.

.:FORSIDE:.