fbpx

Medie: Lewandowski sælges måske til sommer

Peter Vyff - 06.12.23

 


Det har ikke været nogen nem anden sæson for Robert Lewandowski, der har haft svært ved at finde skarpheden. Derfor tales der nu angiveligt om at sælge stjerneangriberen, der har tiltrukket sig stor interesse fra Saudi-Arabien.

Selvom Lewandowski fortsat er Barcas ubestridte topscorer, har han haft noget sværere ved at finde målet i denne sæson. Den tidligere Bayern-spiller har scoret 8 mål i 17 kampe, hvor det også er blevet til 4 asissts, og selvom det for flere angribere havde været en godkendt statistik, er det langt fra den polske angribers forventninger.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 35-årige Lewandowski misbrugte senest flere store chancer i sejren over Atlético Madrid, som han i fleres optik havde scoret på tidligere i karrieren. Derfor spekuleres der nu i, hvorvidt landsholdsspilleren for alvor kan mærke alderen trykke, og om Barca skal forsøge at sælge ham til sommer, imens hans markedsværdi stadig tillader det.

Det skriver journalisten Jose Alvarez fra mediet El Chiringuito, der også begrunder sin mistanke med Xavis store ønske om, at hente Vitor Roque til Barca før tid. Cheftræneren er nemlig godt klar over Lewandowskis dalende niveau i front, og derfor ønskede han, at fremskynde brasilianerens ankomst.

Det understreges især af det faktum, at stjerneangriberen kun har scoret to gange i hans seneste syv La Liga kampe. Catalanerne overvejer derfor angiveligt at sælge Lewandowski, der også i sommer blev meldt på vej til Saudi-Arabien, hvor flere hold skulle stå klar til at tage imod ham.

Og skulle landsholdsspillerens form vise sig at fortsætte med at dykke, er det ikke utænkeligt at Barca kan ende med at tage afsked med ham. Xavi har dog angiveligt fortsat stor tiltro til polakken, og set i lyset af manglende alternativer, ser det også ud til at Lewandowski får masser af tid og mulighed for at genfinde sin form på banen.// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.