Barca ønsker at forlænge Valverdes kontrakt

Kristoffer Hanberg - 23.08.18

Ifølge den spanske avis, Mundo Deportivo, ønsker Barca at vise deres tillid til Ernesto Valverde ved at tilbyde ham en kontraktforlængelse. Forhandlingerne skulle efter sigende blive igangsat allerede til september.

Ernesto Valverde blev forud for forrige sæson ansat som Barcas træner, og siden da er det blevet til tre titler i form af det spanske mesterskab, Copa del Rey samt den spanske supercup.

Barcas ledelse skulle efter sigende være tilfredse med Valverdes indsats, og Mundo Deportivo meddeler således i dag, at Barca har planer om at tilbyde den spanske træner en kontraktforlængelse inden for den kommende måned, idet den nuværende kontrakt allerede har udløb efter den igangværende sæson.

I sin tid som træner i Barca, er Valverde noteret for 61 kampe, hvor det er blevet til imponerende 43 sejre, 13 uafgjorte og kun fem nederlag. I disse 61 kampe har Valverde benyttet sig af 33 forskellige spillere, hvoraf Ivan Rakitić med hele 57 optrædener er den spiller, som har optrådt flest gange efterfulgt af Lionel Messi med 56 optrædener. 

.:FORSIDE:.