fbpx

Barca ønsker at fastholde Casadó med ny kontrakt

Peter Vyff - 13.09.23

// Marc Casadó

Barca har de seneste sæsoner set en række ungdomsspillere få deres gennembrud på førsteholdet. Catalanerne håber nu at Marc Casadó kan blive den næste, men han har på det seneste tiltrukket sig en del interesse.

Ledelsen har fået sammensat et slagkraftigt mandskab til denne sæson, som også består af en række hjemmedyrkede talenter. Og ligesom tidligere, hvor holdet bestod af Carles Puyol, Andrés Iniesta, Víctor Valdés og Xavi, så hedder spillere nu bare istedet Alejandro Balde, Lamine Yamal, Pedri og Gavi.

Catalanerne har også allerede det næste kuld af talenter klar, hvor især Férmin López har gjort flot opmærksom på sig selv i starten af sæsonen. Barca går derfor en solid fremtid i møde, men det kræver dog fortsat at ledelsen er opmærksomme på at fastholde egne talenter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og her har ledelsen nu ifølge avisen Mundo Deportivo speciel fokus på Marc Casadó, der har skabt sig et godt navn i Barcas ungdomsrækker. Catalaneren er en højt vurderet defensiv midtbanespiller, der har taget hele vejen fra La Masia til andetholdet Barca Atlétic, hvor han i denne sæson er blevet udnævnt som anfører.

Xavi har angiveligt også et godt øje til den 19-årige Casadó, der siden sidste sæson har været oppe omkring førsteholdet. Cheftræneren er eftersigende også åben overfor at give midtbanespilleren en smule spilletid på førsteholdet, hvor han sidst har spillet sidste år imod Viktoria Plzen i Champions League.

Stortalentet kan dog vise sig at være en solid backup til Oriol Romeu, og ledelsen har derfor også åbnet op for at forlænge hans kontrakt, der udløber til næste sommer. Catalanerne ønsker samtidig at fjerne alt udefrakommende interesse på Casadó, der er blevet rygtet til flere hold i europæisk fodbold.

Barca har dog i første omgang en mulighed for at forlænge La Masia-spillerens kontrakt automatisk med ét år, men noget tyder på at der arbejdes på en længerevarende kontraktforlængelse. Det hele er dog op til Casadó selv, der er nødt til at gribe chancen når han får den, og overbevise Xavi om at han er værd at satse på i fremtiden..:FORSIDE:.