fbpx

Avis: Barca vil afholde NFL-kampe på Camp Nou

Peter Vyff - 13.02.24

// Camp Nou

Renoveringen af Camp Nou går som planlagt, og forhåbentlig står det nye stadion klar til fuld benyttelse om to år. Klubben er dog allerede på udkig efter nye indtægtsmuligheder, og her nævnes NFL-kampe som en god mulighed.

Barcas ledelse og fans venter spændt på færdiggørelsen af Spotify Camp Nou, der er under en større genopbygning. Og imens renoveringsarbejdet forventes afsluttet i 2026, skal Barca efter planen spille deres første kampe på det nye stadion til efteråret, selvom kapaciteten i starten kun vil være på 66%.

Artiklen fortsætter under annoncen


Projektet, der kaldes Espai Barca, vil udover at øge tilskuerkapaciteten, også styrke Camp Nous alsidighed, hvilket betyder, at der i fremtiden kan afholdes adskillige arrangementer på stadion. Catalanerne får dermed mulighed for at tiltrække en række sportsbegivenheder, der i sidste ende vil forøge klubbens indtjeningsmuligheder.

Til det formål skulle ledelsen ifølge radiostationen RAC1 være i dialog med flere NFL-hold, om afholdelse af en eller flere kampe i 2026. Den amerikanske sportsgren er kendt for at generere store indtægter, og dens popularitet har været stødt voksende i løbet af det seneste årti.

Og eftersom Barca om to år kan tilbyde et nyrenoveret stadion med en kapacitet på over 100.000 tilskuere, vil det være en god eksponeringsmulighed for NFL. Samtalerne er dog kun på det indledende stadie, men det er dog helt sikkert en glimrende indtægtsmulighed, som klubben altså overvejer at forfølge..:FORSIDE:.