Barca beholder førstepladsen i ligaen

FCBARCELONA.DK - 15.12.19

© Getty Images

Barca måtte lørdag nøjes med et enkelt point på udebane mod Real Sociedad, men weekendens runde endte alligevel positivt for catalanerne. Både Real Madrid og Sevilla smed nemlig point i deres kampe.

Lørdag blev det til et noget skuffende remis for Barca, da man efter at have været foran med 1-2 måtte nøjes med 2-2 på udebane mod Real Sociedad og dermed et enkelt point.

Derfor havde forfølgerne fra Real Madrid søndag aften mulighed for at bringe sig i spidsen af den spanske liga inden onsdagens El Clásico, da de gæstede Valencia på Mestalla. Madrilenerne måtte dog lige som Barca også nøjes med uafgjort efter 1-1 mod Valencia, som betyder, at Barca beholder førstepladsen i tabellen med en bedre målscore. Real Madrid var ellers tæt på at tabe kampen, men udlignede langt inde i overtiden i opgørets absolut sidste aktion.

Også Sevilla på tredjepladsen satte point til søndag. Det skete overraskende i hjemmekampen mod Villarreal, hvor gæsterne vandt med 1-2. Dermed har andalusierne fortsat 31 point og er fire point efter Barca og Real Madrid.

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.