fbpx
Annonce

Barca og Real Madrid kæmper om gratis stortalent

FCBARCELONA.DK - 28.03.21

// Fabio Blanco

Barca er altid på udkig efter store talenter, som man kan hente til klubben i en ung alder. En af dem er Valencias 17-årige Fabio Blanco, der kan forlade sin klub gratis sommer, men også Real Madrid viser interesse.

Kampen er gået ind på et af de største talenter i spansk fodbold lige nu, den kun 17-årige Fabio Blanco, en venstrebenet kantspiller der imponerer stort på Valencias ynglingehold.

I Valencia har man længe forsøgt at forlænge med Blanco, men det er ikke lykkes. Med kontraktudløb til sommer står Blanco frit til at forhandle med hvem han vil og det er ikke interesse der mangler.

Planen i Barcelona skulle angiveligt være at tilbyde Fabio Blanco en kontrakt med B-holdet, men lade ham deltage i førsteholdets træningskampe når næste sæson indledes.

Barca er dog slet ikke alene om at jagte Blancos underskrift. Real Madrid meldes også meget interesseret og også Premier League klubberne Leeds, Manchester United og Chelsea skulle holde godt øje med stortalentet.

De fleste regner dog med, at Blanco foretrækker at blive i de hjemlige omgivelser, så det ligner mest en kamp mellem Barca og Real Madrid.

.:FORSIDE:.