fbpx
Annonce

Barca og Atlético mødes i direkte duel om 4. pladsen

FCBARCELONA.DK - 06.02.22

// Atletico Madrid

ps5 art


For Barca er sæsonen kommet til at handle om at slutte i top 4 i ligaen, så man er sikker på at komme med i næste sæsons Champions League. I dag møder de Atlético Madrid i en direkte duel om netop 4. pladsen.

Hverken Barca eller Atlético Madrid har fået det til at fungere optimalt denne sæson og det kan læses ud fra ligatabellen, hvor Atlético indtager en fjerdeplads og Barca følger lige efter som nummer fem. Kun et enkelt point skiller de to hold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor står der meget på spil i eftermiddag for begge mandskaber, for det er reelt fjerdepladsen de spiller om. Vinder Barca er de sikre på at tage 4. pladsen fra Atlético, uanset hvordan det går i de andre kampe denne weekend. Det vil give holdet et kæmpe boost, både at kunne besejre Atlético og tage 4. pladsen, efter hele sæsonen at have haltet gevaldigt bagud.

Uafgjort vil betyde status quo for de to rivaler, men kan samtidig bringe Real Sociedad tilbage i kampen om fjerdepladsen, hvis baskerne vinder deres kamp ude over Valencia.

Taber Barca kampen mod Atlético, vil det være et kæmpe tilbageskridt for Xavi i hans bestræbelser på at genrejse holdet. Atlético vil med en sejr lægge afstand på 4. pladsen og det kan blive svært for Barca at komme tilbage på.

Der hviler derfor et massivt pres på Xavi og hans spillere i dagens kamp på Camp Nou, et opgør der fløjtes i gang kl. 16.15 og som kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.