fbpx
Annonce

Barca nærmer sig lukrativ aftale med ny trøjesponsor

Anders Lang Jensen - 17.12.21

// Rakuten // Trøjer

Barca er sponsoreret af Rakuten på klubbens kamptrøje, men den aftale udløber til sommer. Klubben er i dialog med en række forskellige interesserede virksomheder, og specielt to inden for kryptovaluta er i konkret dialog.

Barcas ledelse arbejder hårdt på at bringe klubbens økonomi tilbage til fordums styrke, og ambitionen er at fordoble klubbens omsætning i løbet af næste fem år. Trøjesponsoratet er en vigtig del af klubbens økonomiske resultat, og en aftale swr ud til at nærme sig.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


De to virksomheder inden for kryptovaluta, Binance og FTX, er ifølge Mundo Deportivo begge langt i forhandlingerne med Barca om at overtage trøjesponsoratet fra Rakuten, der dog gerne vil forlænge og derfor stadig er i spil. Barca vil sikre en aftale på en værdi af mindst 60 millioner euro årligt.

Virksomheden Binance har allerede ført kampagner med de to tidligere Barca-spillere Andrés Iniesta og Luis Suárez. Foruden trøjesponsoratet ventes Barca også at færdiggøre en aftale med en ny navnesponsor til Camp Nou i jagten på flere store indbringende sponsoraftaler.

.:FORSIDE:.