fbpx
Annonce

Barca misser gensyn med Liverpool i denne sæson

FCBARCELONA.DK - 12.03.20

// Champions League // Liverpool


Barca blev på skuffende vist sendt ud af Liverpool i sidste sæsons Champions League og derfor havde mange tilhængere set frem til en revanche i dette års slutspil. Det kommer dog ikke til at ske, da englænderne sensationelt blev slået ud af Atlético Madrid onsdag.

I sidste sæson gjorde Liverpool som bekendt det onde ved Barca i Champions League, da englænderne efter at have tabt den første kamp med 3-0 på Camp Nou hjemme på Anfield kørte catalanerne over og spillede sig videre med en sejr på 4-0.

Efter sidste sæsons skuffende exit mod Liverpool havde mange Barca-tilhængere set frem til revanche i denne sæson, men det scenarie kommer ikke til at ske. Det står fast efter onsdagens runde Champions League, hvor Atlético Madrid helt sensationelt slog Liverpool ud efter en imponerende sejr på 2-3 på Anfield. Madrilenerne havde vundet den første kamp i Madrid med 1-0.

Dermed er Liverpool altså ude af Champions League og skal ikke kæmpe om at vinde den eftertragtede trofæ for anden sæson i træk. I stedet er Atlético Madrid med i lodtrækningen til kvartfinalerne - det samme er PSG, Atalanta og RasenBallsport Leipzig indtil videre.

Se mål og højdepunkter fra Atlético Madris sejr over Liverpool øverst i artiklen.

.:FORSIDE:.