Barca må måske undvære Ansu Fati i en måned

Lars Ravn - 19.09.19

© Getty Images

Den unge angrebskomet Ansu Fati har ifølge spanske medier besluttet sig for at stille op for det spanske landshold, selvom han havde mulighede for at stille op for både Portugal og Guinea-Bissau. Denne beslutning kan ende med, at Barca må undvære Fati i en måned.

Det var først den spanske radiostation Cadena SER, som onsdag kunne afsløre, at Ansu Fati angiveligt har meddelt det spanske fodboldforbund, at han har valgt at spille på det spanske landshold. Første led for, at dette kan lade sig gøre er, at angriberen får et spansk pas. Denne proces skulle allerede være igangsat.

Ansu Fatis beslutning kan betyde, at Barca må undvære det unge angrebstalent i en måned. U17 VM skal nemlig spilles i Brasilien om lidt over en måned og her vil Spanien gøre alt for at få et spansk pas til Ansu Fati klar, så han kan deltage. Hvis alt går, som det skal, og Fati får sit pas i tide, så er der mulighed for, at han skal med til Brasilien, og han kan derfor ikke være til Valverdes rådighed.

U17 VM skal spilles fra slutningen af oktober og frem til den 17. november. Udover, at Ansu Fati skal have sit spanske pas på plads, så er det selvfølgelig også afgørende, at han ender med at blive udtaget til det spanske U17-landshold.

.:FORSIDE:.