fbpx
Annonce

Barca må ikke dumme sig i aften mod Rayo Vallecano

FCBARCELONA.DK - 24.04.22

// Rayo Vallecano

Barca dummede sig gevaldigt i sin seneste hjemmekamp mod Cádiz, der sensationelt kunne rejse hjem med alle tre point. I aften er det Rayo Vallecano der kommer på besøg og her er der ikke råd til endnu en svipser.

Akkurat som det var tilfældet mod Cádiz for blot fire dage siden, er Barca på forhånd kæmpefavorit, når Rayo i aften gæster Camp Nou i den udsatte kamp tilbage fra januar. Barca indtager en andenplads, har fordel af hjemmebane, mens Rayo indtager en ydmyg 14. plads.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Alligevel er der ingen grund til at være sikker på en Barca-sejr, for når Cádiz kan vinde på Camp Nou, kan Rayo det også. Oprykkerne fra Madrid indledte sæsonen flot, men kom siden i problemer med hele 13 kampe i træk uden sejr. Den kedelige stime stoppede de i torsdags, da de uventet vandt 0-1 ude over Espanyol. Rayo kommer derfor til Camp Nou med en god oplevelse i bagagen.

I det omvendte omgør i Madrid i efteråret vandt Rayo med 1-0 og det var efter det nederlag, at Ronald Koeman blev fyret af præsident Joan Laporta på vej hjem i flyet.

Rayo kommer til Camp Nou for at få endnu en sejr, for de kæmper hårdt for at holde sig fri af nedrykningsstregen. De er syv point foran Granada under stregen, så faren er ikke ovre for madrilenerne.

Barcas spillere bør dog heller ikke mangle motivation. De kan med en sejr konsolidere sig på andenpladsen, hvor de vil bringe sig tre point foran Sevilla og fem foran Atlético Madrid med lige mange kampe spillet. Netop andenpladsen er attraktiv, fordi den giver adgang til næste sæsons spanske Supercup.

Spillet har ikke fungeret for Barca et godt stykke tid efterhånden. Det gjorde det heller ikke i den vigtige 0-1 sejr over Real Sociedad i torsdags, hvor det mere var fight end flot spil der skaffede de tre point. Derfor er håbet, at man kan finde de gode takter frem i aften på Camp Nou og få de tre point gennem flot og overbevisende spil.

Kampen spilles kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.