fbpx
Annonce

Barca kom i forlænget spilletid for tredje kamp i træk

FCBARCELONA.DK - 22.01.21

© Getty Images
// Cornellà

Barca spillede sig torsdag videre til ottendedelsfinalen i Copa del Rey, da man slog Cornellá med 0-2 efter forlænget spilletid. Det er tredje kamp træk, at catalanerne måtte ud i 120 minutter.

Den igangværende sæson har allerede været særdeles krævende på grund af et pakket kampprogram grundet corona-pandemien. Spillerne har for det meste spillet to kampe om ugen og haft minimal tid til at restituere.

For Barcas vedkommende er det bestemt ikke blevet bedre af, at man nu i de sidste tre kampe har måtte ud i forlænget spilletid. Det skete senest i går aftes, hvor man efter en målløs ordinær spilletid måtte ud i to gange 15 minutter i pokalkampen mod Cornellá.

I sidste weekend var det Supercup-finalen mod Athletic Bilbao, som gik i forlænget spilletid. Inden da var det semifinalen i samme turnering, hvor Barca mod Real Soeciedad vandt efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Det er første gang nogensinde, at Barca kommer i forlænget spilletid i tre kampe i træk.

De mange ekstra minutter i benene for Barca-spillerne er bestemt ikke nogen god nyhed for Ronald Koeman, som sammen med truppen inden længe træder ind i den afgørende fase af sæsonen med både Champions League slutspil og afgørelsen af den spanske liga.

.:FORSIDE:.