fbpx
Annonce

Barca-kilder: Dusan Tadic er ikke en mulighed

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.01.20

© Getty Images
// Tadic

Tirsdag aften faldt forhandlingerne om Rodrigo mellem Barca og Valencia sammen, og straks derefter blev Ajax-angriberen Dusan Tadic sat i forbindelse med et skifte til catalanerne, men Barca er ikke ude efter serberen.

Sky Sport journalisten Gianluca Di Marzio var hurtigt ude med en meldning om, at Barca nu gik efter Tadic fra Ajax, men scenariet var helt omvendt.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo, der har snakket med deres kilder på Camp Nou, så var det serberens repræsentanter der tilbød Tadic til Barca, og ikke Barca der gik efter Tadic.

Kilderne fra Barca bekræfter overfor Mundo Deportivo, at Tadic blev tilbudt til Barca, så lidt hold i historien fra Sky Sports har der været, men Barca ser ikke Tadic som en mulighed, så en handel bliver sandsynligvis ikke til noget.

Dermed må Barca genoptage forhandlingerne med Valencia om Rodrigo eller se sig om efter alternativer, hvis de vil have en angriber her i januar, men i så fald har Barca travlt, da transfervinduet lukker allerede på fredag.

Sidste år var Barca også ude efter en angriber i januar. Dengang blev Tadic også sat i forbindelse med Barca.

.:FORSIDE:.