Avis: Barca har kig på Liverpools Origi

Anders Lang Jensen - 25.05.19

© Getty Images

Barca har i Luis Suarez en klokkeklar førsteangriber i truppen, men når han enten skal spares eller er ude med skade, ser truppen ikke just bred ud. Derfor jagter ledelsen denne sommer et alternativ og det kunne blive Origi.

Efter man i det catalanske solgte Paco Alcacér til tyske Dortmund, har der manglet en decideret reserveangriber til Luis Suarez. Uruguayaneren bliver dog ikke yngre, og derfor arbejder man på Camp Nou for tiden på at finde nyt blod til reservetjansen.

Her skulle Liverpools belgiske frontmand Divock Origi være et emne. Ifølge avisen Mundo Deportivo var Barca imponerede over belgierens præstationer mod netop Barca i  i Champions League opgøret på Anfield. Derfor ser ledelsen angiveligt Origi som en mulig backup til Suarez.

Divock Origi frister også en reserverolle i engelske Liverpool, men har alligevel leveret, når chancen er kommet. I løbet af sæsonen har belgieren scoret nogle afgørende mål, og hos Barca holder man angiveligt øje med situationen. Origi har ligeledes kun et enkelt år tilbage af kontrakten med Anfield-klubben.

Origi scorede to af Liverpools mål i 4-0 sejren over Barca.

.:FORSIDE:.