Barca kan vinde mesterskabet på søndag!

FCBARCELONA.DK - 17.04.18

Selvom der endnu resterer seks runder af den spanske liga, er Barca tæt på at vinde mesterskabet. Det kan rent faktisk ske allerede på søndag, hvis resultaterne flasker sig.

Meget skal gå galt, hvis Barca ikke vinder ligaen denne sæson. Deres forspring ned til Atlético de Madrid er på hele 11 point med kun seks runder tilbage, så det synes mere at være et spørgsmål om tid, før det sker.

Det kan måske allerede være på søndag aften, at Barca-tilhængerne kan juble i gaderne og fejre mesterskabet. Det er ikke et urealistisk scenarie, at det sker.

For at det bliver virkelighed, skal Barca først og fremmest vinde i aften over Celta Vigo. Dernæst skal de håbe på, at Atlético de Madrid på torsdag taber ude mod Real Sociedad, hvilket absolut ikke er umuligt, da Anoeta er en svær bane for alle. Med disse resultater, vil Barcas forspring komme op på 14 point.

I den kommende weekend spiller Barca pokalfinale, så her skal de ikke i aktion i ligaen. Det skal derimod Atlético, der søndag tager imod tabellens nr. 5 fra Betis. Hvis Altético ikke vinder det opgør, vil Barca have vundet mesterskabet. Med et uafgjort resultat vil Atlético have 13 point op til Barca og kun fire kampe tilbage, så de vil ikke kunne nå catalanerne.

Dermed kan det reelt ske, at Barca vinder Copa del Rey lørdag og mesterskabet søndag. Det vil medføre en stor fest i den catalanske hovedstad.

.:FORSIDE:.