Barca kan møde Real Madrid i semifinalen

FCBARCELONA.DK - 10.07.20

© Getty Images

Hvis Barca kvalificerer sig til kvartfinalen i Champions League og kommer videre derfra til en semifinale, kan det meget vel blive Real Madrid de møder. Uanset hvad, ser vejen til en eventuel finale dog rigtig svær ud.

Ved dagens lodtrækning blev det først slået fast, at Barca møder enten Chelsea eller Bayern München i kvartfinalen den 14. august, hvis de vinder samlet over Napoli i den udsatte 1/8 finale. Det bliver nok Bayern, for de vandt det første opgør mod Chelsea med 0-3 i London.

De fire kvartfinaler ser således ud:

Den 12. august: Atalante - PSG
Den 13. august: Leipzig - Atlético
Den 14. august: Barca eller Napoli mod Bayern München eller Chelsea
Den 15. august: Manchester City eller Real Madrid mod Juventus eller Lyon

UEFA trak også lod til semifinalerne og her møder vinderne af de to første kampe hinanden, men vinderne af kampene den 14. og 15. august mødes.

Det betyder altså, at Barca og Real Madrid kan mødes i en af semifinalerne. Kommer Barca så langt, kan det også blive Manchester City eller måske Juventus de møder, så under alle omstændigheder ligner det en svær vej mod en eventuel finale.

Barca, Bayern, City, Real Madrid og Juventus slås altså om den ene finaleplads, altså lutter storhold der alle kan gå hele vejen. Den anden finaledeltager skal findes mellem Atalanta, PSG, Leipzig og Atlético.

.:FORSIDE:.