fbpx

Avis: Barca kan møde Messi i slutningen af sæsonen

Markus Johannessen - 04.03.22

 

ps5 art


Det var et følelsesladet moment, da Barca og Lionel Messi måtte tage afsked med hinanden sidste år. Nu melder den catalanske avis Sport, at den catalanske klub og argentineren kan mødes igen til sommer -  denne gang som rivaler. 

Barca arbejder fortsat på at generere indtægter, for at styrke klubbens pressede økonomi. I den forbindelse er catalanerne angiveligt blevet tilbudt at deltage i en eller to profitable venskabskampe, i slutningen af sæsonen. Ifølge avisen Sport, er der tale om nogle venskabskampe, der vil blive afviklet i Australien.

Den catalanske avis løfter også sløret for, at andre europæiske storklubber har fået samme tilbud. Heriblandt den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain og Premier League-klubben Manchester United.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ikke alene er der dermed sandsynlighed for, at Messi skal stå ansigt til ansigt med klubben, som har været grobund for hans udvikling som fodboldspiller og som menneske. Argentineren kan også komme til at stå foran sin ærkerival gennem et årti, Cristiano Ronaldo. Ligeledes kan Barca igen møde den tidligere Real Madrid-profil og vice versa. 

Det er utvivlsomt nogle venskabskampe, der vil give genlyd, hvis projektet lykkes. Det skal dog understreges, at kampene endnu ikke er bekræftede.

Både catalanerne, PSG og Manchester United spiller slutrunder i internationale europæiske turneringer og deres kommende resultater vil være afgørende for, om de ovenstående venskabskampe kan blive en realitet. 

// Lionel Messi
.:FORSIDE:.