fbpx
Annonce

Barca kan lave vigtigt salg af Emerson til PSG

Anders Lang Jensen - 11.01.21

© Getty Images
// Emerson

Da Barca i 2019 sikrede sig den brasilianske højreback Emerson, var der tale om en mærkværdig transfer i samarbejde med Betis. Først havde Real Betis spilleren, men til sommer er han Barca-spiller – men Barca kan sælge nu.

21-årige Emerson blev hentet i Palmeiras for 12 millioner euro. En pris som Barca delte lige op med Betis. Dermed skulle højrebacken starte de første to sæsoner i La Liga hos Real Betis, hvorefter Barca havde spilleren fra sommeren 2021.

Hos Real Betis har Emerson spillet sig ind som fast mand på førsteholdet, og det er ikke blot hos Barca, at man har fulgt med på brasilianerens præstationer og udvikling. Franske Paris Saint-Germain og italienske AC Milan er ifølge Sport begge stadig med i kampen om at sikre sig Emerson.

PSG er naturligvis en interessant klub set med Barca-øjne grundet franskmændenes økonomiske ressourcer. AC Milan er dog også interesseret, og med udsigten til at kæmpe med om titlen i Serie A kan Milano-klubben også levere en købspris, som man på Camp Nou finder attraktiv.

Ifølge Sport kan der blive tale om et salg allerede i dette transfervindue. I så fald skal Barca dele transferprisen ligeligt med Real Betis. Men efter sæsonen kan Barca også vente til, og dermed vil et vigtigt økonomisk salg direkte til Barca kunne lade sig gøre. Og med tilgangen af Sergiño Dest er man i det catalanske åbne for at sælge Emerson i et af de kommende transfervinduer.

.:FORSIDE:.