fbpx
Annonce

Barca kan igen lægge afstand til Real Madrid!

FCBARCELONA.DK - 07.01.23

// La Liga // Real Madrid

Når Barca i morgen aften løber på banen i Madrid til opgøret mod Atlético Madrid, har de chancen for at lægge afstand i toppen af ligatabellen. Real Madrid har nemlig tabt til Villarreal og dermed kan Barca komme tre point foran.

I sidste weekend dummede Barca sig med 1-1 mod Espanyol i et opgør, hvor det burde være blevet til en klar sejr. Resultatet betød, at Real Madrid kom á point med Barca i toppen af ligaen.

Nu står Barca med muligheden for igen at trække fra de hvide ærkerivaler. Real Madrid måtte lørdag eftermiddag nemlig se Villarreal tage alle tre point på Estadio de la Cerámica efter en sejr på 2-1.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lykkes det for Barca at besejre Atlético i morgen aften på Cívitas Metropolitano, tidligere kendt som Wanda Metropolitano, vil de komme tre point foran Real Madrid. Det vil i givet fald være det største forspring indtil nu i denne sæson.

Real Madrids nederlag tager presset noget af Xavi og hans spillere, for uanset resultatet i søndagens kamp, vil Barca fastholde førstepladsen. Målet er dog at komme fra den spanske hovedstad med alle tre point og dermed et forspring til forfølgerne. Muligheden for at lægge afstand vil helt sikkert kunne bruges som ekstra motivation i den svære kamp.

Kampen mod Atlético spilles kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.