fbpx
Annonce

Barca kan avancere til 3. pladsen i morgen aften

FCBARCELONA.DK - 05.01.21

© Getty Images
// La Liga // Bilbao

Barca og Bilbao er de eneste hold der skal i aktion i La Liga i midtugen. Der er tale om det udsatte opgør fra allerførste runde. Her kan Barca motiveres af, at en sejr bringer dem op på en 3. plads, men San Mamés altid svær at spille på.

Trods en del besvær de sidste 10 minutter af opgøret mod Huesca søndag aften, blev det til en catalansk 0-1 sejr. De tre point betød, at Barca rykkede en enkelt plads frem og nu indtager femtepladsen i tabellen.

Det placering kan holdet forbedre yderligere, når de onsdag aften spiller den udsatte kamp mod Athletic Bilbao, for tre catalanske point vil sende dem op på en 3. plads med 31 point, et enkelt mere end Real Sociedad, der sågar vil have spillet én kamp mere end Barca, når opgøret i Bilabo fløjtes af.

Der vil stadig være alenlangt op til Atlético Madrid, der synes meget svære at hente denne sæson, her hvor man næsten er nået halvvejs i ligaen. Alligevel vil det være et vigtigt skridt at avancere til 3. pladsen, for jo før man sætter sig på en af de pladser der giver adgang til Champions League, jo mere ro vil det give i klubben. Det er de fire første der kvalificerer sig til den fornemmeste europæiske turnering.

Det er dog langt fra den nemmeste bane Barca skal løse opgaven på, for San Mamés har budt på utallige problemer gennem årene.

Kampen spilles onsdag aften og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.