Barca kan afgøre mesterskabet på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 14.04.19

© Getty Images

Med lørdagens resultater er Barca ni point foran Atlético de Madrid med seks runder tilbage og det betyder, at de kan afgøre mesterskabet ved blot at vinde de tre hjemmekampe der mangler.

Kan Barca slå Real Sociedad, Levante og Getafe hjemme på Camp Nou, vil de være stensikre på at kunne kalde sig spanske mestre for andet år i træk. De ni point i disse kampe vil nemlig være nok til at holde førstepladsen, selvom Atlético de Madrid skulle vinde samtlige seks kampe der resterer.

Mange gætter dog på, at Barca er i stand til at afgøre ligaen tidligere, ved også at hente point i de udekampe holdet mangler. Det drejer sig om Alavés, Celta og Eibar.

Det er således ikke just noget frygtindgydende program der venter Barca i jagten på de sidste point, der definitivt vil afgøre denne sæsons mesterskab.

Når Barca har mødt Manchester Unitedd på tirsdag, kan de derefter sætte fuld fokus på ligaen en periode. Der venter nemlig tre runder indenfor en uge, hvor Barca altså møder Real Sociedad hjemme lørdag, Alavés ude og Levente hjemme. Vinder Barca disse tre kampe, er de mestrer.

.:FORSIDE:.