Barca intensiverer jagten på De Ligt og De Jong

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.12.18

Barca har udset sig de to unge stjernefrø som næste sommers helt store transfermål. Derfor har de nu intensiveret jagten på hollænderne ved at øge kontakten med spillernes bagland.

Barca vil meget gerne have fat i 21-årige De Jong og 19-årige De Ligt fra Ajax. I sidste uge intensiverede catalanerne jagten på de to spillere ved at øge kontakten med folkene tæt på de to spillere gennem adskillige samtaler skriver den catalanske avis Mundo Deportivo.

Både De Ligt og De Jong fokuserer på at færdiggøre deres sidste sæson med Ajax. De foretrækker begge et skifte til den catalanske storklub, men de har endnu ikke truffet en endelig beslutning. Det er ikke kun på grund af deres interesse for Barca fra barnsben, at de vægter et skifte til Camp Nou højest, men også fordi, at de mener Barca er den klub deres spillestil vil passe bedst til.

I går ved Champions League-lodtrækningen til ottendedelsfinalerne i Nyon, Schweiz, mødtes repræsentanter fra Barcas ledelse angiveligt med Ajax' ditto for yderligere at drøfte en aftale om De Ligt og De Jong.

I Barca er man meget optimistiske når det kommer til at få en handel i hus med begge spillere på trods af stor konkurrence fra Manchester City, Paris Saint-Germain, Juventus og Bayern München. Begge spillere foretrækker angiveligt et skifte til catalanerne. Barca blev især glade, da De Jongs far i sidste uge udtalte, at et skifte til Barca vil være det bedste for De Jong.

.:FORSIDE:.