fbpx
Annonce

Barca indleder ligaen senere end andre hold

FCBARCELONA.DK - 20.08.20

// La Liga


La Liga forbundet har tegnet rammerne for næste sæsons La Liga og som ventet går man i gang den 12. september med første runde. Det gælder dog ikke Barca, for de træder først ind i turneringen i tredje runde.

La Liga har afleveret sin turneringsplan til fodboldforbundet RFEF og spillerforeningen AFE, der også skal nikke til det endelig kampprogram. Det forventes ikke at give de store problemer.

Noget uventet, men måske meget logisk, forsøger La Liga at tage hensyn til de hold, der har været i aktion i de europæsiske turneringer, efter at ligaen blev afsluttet i juli måned.

Det betyder, at Real Madrid og Getafe først skal spille fra anden runde af, mens Sevilla, Atlético Madrid og Barca, først skal i aktion fra tredje runde. Det betyder i praksis, at Barca får mulighed for at give sine spillere en lidt længere sommerferie, end hvis de skulle i aktion i weekenden den 12. og 13 september.

Modsat betyder den sene indtræden i ligaen også, at Barca og de øvrige berørte hold, skal indhente de runder de ikke spiller i starten af sæsonen, hvilket vil presse deres program yderligere. Normalt indledes ligaen i slutningen af august, så der bliver ikke plads til mange pauser med den sene start.

.:FORSIDE:.