Barca i bedste seedninglag til Champions League

FCBARCELONA.DK - 02.06.19

Champions League sluttede i går med en sejr til Liverpool og derved begynder der allerede at tegne sig et billede af, hvordan næste sæsons turnering kommer til se ud. Her er Barca sikre på en plads i bedste seedningslag.

Gruppespillet til næste sæsons Champions League skydes i gang midt i september og inden da, skal der spilles kvalifikationskampe for at finde de sidste deltagere.

26 af de 32 hold er dog allerede sikre på deltagelse, blandt dem naturligvis FC Barcelona. Det ligger også fast, at de otte hold i første seedningslag kendes og her er Barca blandt.

De øvrige syv hold, som Barca altså er sikre på ikke at komme i gruppe med, er Manchester City, Chelsea, Liverpool, Bayern, Zenit Skt. Petersborg, Paris Saint-Germain og Juventus.

I andet seedningslag finder man Real Madrid og Atlético de Madrid og dem kan Barca heller ikke komme i gruppe med, da to hold fra samme liga ikke kan komme i samme gruppe. Det samme gælder med Valencia, der er i tredje seedningslag.

Blandt Barcas mulige gruppemodstandere i andet lag er hold som Dortmund, Napoli, Tottenham og Shakhtar, mens der i tredje lag blandt andre er Inter og Leverkusen.

Hverken andet, tredje eller fjerde seedningslag er endnu helt på plads. Det sker først, når kvalifikationskampene er spillet færdig.

.:FORSIDE:.