fbpx

Barca holder vågent øje med AC og Azpilicueta

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.01.22

// Andreas Christensen // Azpilicueta

ps5 art


Både danske Andreas Christensen og César Azpilicueta er i den seneste tid blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca. Begge spillere har kontraktudløb til sommer i Chelsea, så derfor holder catalanerne et vågent øje med dem.

Barca vil gerne forstærke sig i forsvaret forud for næste sæson. Her er Andreas Christensen og Azpilicueta fra Chelsea gode bud på mulige forstærkninger, da de begge kan hentes på en fri transfer til sommer, hvilket er en stor fordel for klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Andreas Christensen er ifølge den catalanske avis Sport bekendt med interesseren fra Barca. I efteråret lignede det længe, at han ville forlænge med fire sæsoner med Chelsea, men der meldes på nuværende tidspunkt om stilstand i forhandlingerne.

Efter at have været i Chelsea siden 2012 kan den danske landsholdsspiller måske have lyst til luftforandring til sommer, men det er endnu uvist hvad han vælger at gøre. Med tanke på Azpilicueta ligner det mere et exit for ham i Chelsea.

Den sportslige ledelse i Barca er ude efter at forstærke klubben på højre back, da det lader til, at de vil af med Sergino Dest. Derfor vil catalanerne kun stå tilbage med Dani Alves til den position i tilfælde af, at et salg af Dest lykkes. Her kan Azpilicueta være et fint alternativ til højre back.

.:FORSIDE:.