Barca holder godt øje med flere lovende brasilianere

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.11.19

© Getty Images

Brasilien er et at de lande i verden, der skaber klart flest af verdens bedste fodboldspillere. Derfor holder Barca naturligvis godt øje med hvad der rører sig i det store land og lige nu følger de særligt fire lovende brasilianere.

Barca har i de seneste år arbejdet på at bygge et godt netværk af talentspejdere op i Brasilien. I de seneste år har de hentet en del brasilianere til førsteholdet og B-holdet, og den retning ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo holder Barca øje med to spillere fra Flamengo og to spillere fra Gremio, hvor man i sommeren 2018 hentede Arthur fra.

Fra Flamengo er der tale Rodrigo Caio og Gerson, mens det i Gremio er Mateus Henrique og Everton, der holdes skapt øje med. Barca har set disse spillere flere gange og deres rapporter på spillerne er gode.

Forsvarsspilleren Rodrigo Caio var tæt på at skifte til Barca i januar, da man søgte en forsvarsspiller. Han gennemgik et lægetjek, men i sidste ende hentede Barca Jeison Murillo på grund af hans erfaring fra den spanske liga.

Gerson er nok for mange Barca-fans et kendt navn. Catalanerne hentede ham i sommeren 2016 fra Fluminense, men herefter blev han straks sendt videre som udviklingsspiller til Roma. Siden gik turen til Fiorentina, men nu er han tilbage i Brasilien hos Flamengo, hvor han igen springer i øjnene hos Barca.

Hos Gremio har Barca gode meldinger på Everton Soares, der har scoret 10 mål i 25 kampe i 2019-sæsonen indtil videre. Han beskrives som en 'elektrisk' angriber fuld af energi og vilde driblinger. Midtbanespilleren Mateus Henrique bliver der også lagt mærke til fra Gremio.

Lige nu er ingen af de fire brasilianere på vej til Barca, men forstætter deres udvikling kan det hurtigt ændre sig, som man så med Arthur sidste år. Barca har Andre Cury i Brasilien og flere andre folk som følger dem.

.:FORSIDE:.