Barca holder forspringet i toppen af ligaen

FCBARCELONA.DK - 11.02.19

© Getty Images

Barca leverede søndag en skuffende indsats, da man på udebane mod Athletic Bilbao spillede 0-0. På trods af det ene point holder catalanerne dog forspringet på seks point ned til andenpladsen.

Inden weekendens runde havde Barca et forspring på seks point ned til Atlético Madrid. Søndag spillede Barca så kun 0-0 ude mod Athletic Bilbao, men på trods af pointtabet har catalanerne fortsat seks point ned til den nærmeste forfølger i tabellen.

Der er dog en enkelt forskel og det er, at det nu er Real Madrid, som befinder sig på andenpladsen i La Liga - seks point efter Barca. Madrilenerne fik en flot sejr på 1-3 på udebane over Atlético Madrid og går dermed forbi lokalrivalerne.

Barca fører ligaen med 51 point, mens Real Madrid følger seks point efter på andenpladsen med 45 point. I den spanske liga er det de indbyrdes kampe, som bliver afgørende, hvis to hold ender på samme point. Barca vandt med 5-1 i den første kamp på Camp Nou og skal altså tabe større end dette på Bernabeu den 2. marts, hvis ikke man skal være bedre indbyrdes end Real Madrid.

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.