Barca hiver PSG præsident i retten

FCBARCELONA.DK - 11.01.19

Om få uger begynder retsagen om Neymars brud med Barca for halvandet år siden og her har Barca angiveligt bedt retten indkalde PSG-præsident Nasser Al Kelhaifa til at afgive forklaring.

Støvet fra Neymars omdiskuterede skifte til PSG i sommeren 2017 har endnu ikke lagt sig. Uenighed og gensidige økonomiske krav ser ud til at ende i en retssag i Barcelona, der er sat til at gå i gang den 31. januar.

På den ene side kræver Neymar en bonus som Barca har tilbageholdt som følge af skiftet til PSG og på den anden siden kræver Barca kompensation fordi man mener, at Neymar har brudt sin kontrakt ved forhandle med PSG.

Der er mange penge der er på spil, for Neymar kræver 30 mio. euro af Barca, mens catalanerne modsat mener, at Neymar skylder dem 72 mio. euro.

I dag skriver den spanske avis El Mundo, at Barcas advokater har bedt PSG præsident Nasser Al Kelhaifi afgive forklaring i retten. Det vil ske under vidneansvar og her vil han helt sikkert blive spurgt om forløbet op til Neymars skifte. Det er som bekendt ikke tilladt at forhandle med en anden klubs spiller midt i en kontraktperiode.

Barca har også krævet, at alle dokumenter i forbindelse med Neymars kontrakt med PSG skal lægges frem.

Retsagen må forventes at få en del opmærksomhed fra medierne, ikke mindst fordi vedholdende rygter fortæller, at Neymar flere gange har bedt Barca om at komme tilbage.

.:FORSIDE:.