fbpx
Annonce

Barca har tilsyneladende helt opgivet Ilaix Moriba

FCBARCELONA.DK - 15.08.21

© FC Barcelona
// Ilaix

Der har været helt stille omkring Ilaix Moriba på det seneste. Meget tyder på at Barca fuldstændig har opgivet at forlænge med den 18-årige midtbanespiller, der enten bliver solgt eller får en sæson uden spilletid.

Forhandlingerne med Ilaix er gået i hårdknude og klubben er rasende over den mangel på taknemmelighed stortalentet udviser. Han fik chancen på førsteholdet i sidste sæson, men han er ikke tilfreds med det som klubben tilbyder ham.

Derfor har man ikke set Ilaix i aktion denne sommer. Klubben vil ikke lade ham træne eller spille med førsteholdet, så længe man ikke har en forlængelse på plads. Derfor træner han med B-holdet, men uden at få spilletid. Han har ikke spillet et eneste minut i B-holdets træningskampe.

Barca gav Ilaix et sidste tilbud for nogle uger siden, men det har spilleren ikke accepteret. Det tager klubben som et tegn på, at Ilaix hellere vil væk og andre klubber står angiveligt på spring med løfter om en større løn.

Derfor kan et salg denne sommer blive aktuelt, men Barca sælger ikke til hvilken som helst pris. Man har brug for at sende et signal til andre talenter i La Masia om, at de ikke bør presse klubben for meget, hvis de vil have muligheden for at komme på førsteholdet.

Derfor er Barca også klar til, at lade Ilaix Moriba få en hel sæson uden spilletid med B-holdet, hvorefter han om et år kan forlade klubben på fri transfer når hans kontrakt udløber. Spørgsmålet er om Ilaix er klar til det, for det vil sætte ham tilbage i hans udvikling.

Der resterer stadig to uger af sommerens transfervindue og meget kan stadig ske, men lige nu tyder alt på, at Ilaix er fortid i Barca.

.:FORSIDE:.