Barca har størst chance for at trække Chelsea

FCBARCELONA.DK - 12.12.19

© Getty Images

Barca er som bekendt videre fra gruppespillet i Champions League og allerede på mandag trækkes der lod til ottendedelsfinalerne. Her er der størst sandsynlighed for, at Barca trækker engelske Chelsea.

Barca skal som bekendt møde et hold på andenpladsen fra en af de andre Champions League grupper og det betyder, at catalanerne kan trække Tottenham, Atalanta, Napoli, Lyon og Chelsea. To hold fra samme land kan ikke mødes i ottendedelsfinalen, hvilket udelukker både Real Madrid og Atlético Madrid, som ellers begge endte på andenpladsen i deres respektive grupper.

Af de fem hold, som Barca kan trække i ottendedelsfinalen, viser udregninger, at der er størst sandsynlighed for, at Messi og co. skal møde Chelsea. Der er 23,37% sandsylighed for, at Barca skal møde London-klubben. Herefter følger en anden London-klub, nemlig Tottenham, som der er 22,32% sandsynlighed for, at Barca trækker. 

Af de mindst sandsynlige hold finder man Napoli og Atalanta, som der begge er 18,58% sandsynlighed for, at Barca skal møde i ottendedelsfinalen, mens den hos Lyon lyder på blot 17,13%.

Sandsynligheden for at trække de forskellige hold afhænger af, hvilke hold Tottenham, Chelsea, Napoli, Atalanta og Lyon hver især selv kan trække. Her kan både Tottenham og Chelsea ikke trække andre hold fra Premier League, hvilket øger sandsynligheden for, at de trækker Barca.

.:FORSIDE:.