Barca har stadig kun tre centrale forsvarsspillere

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.01.20

© Getty Images

Alt imens transfervinduet her i januar nærmer sig sin afslutning har Barca stadig kun tre centrale forsvarsspillere i førsteholdstruppen. Det kan være for lidt med tanke på eventuelle skader og karantæner til resten af sæsonen.

Efter udlånet af Jean-Clair Todibo til Schalke 04 står Barca kun tillbage med Gerard Piqué, Samuel Umtiti og Clement Lenglet tilbage til det centrale forsvar. Det virker som noget sårbart med tanke på, at Gerard Piqué har fået 13 gule kort indtil nu i denne sæson, mens der også kan opstå skader.

Det var ventet at Barca ville hente en ny forsvarsspiller eller rykke Ronald Araujo op fra B-holdet efter udlejningen af Todibo, men ingen af delene er sket. Der har ikke engang været rygter om, at Barca var tæt på at hente en ny central forsvarsspiller.

I mellemtiden har Quique Setién eksperimenteret med Sergi Roberto og Junior Firpo i det centrale forsvar med en tre-back-kæde - dog uden den store succes ind til videre. Det kan være Setién stiller sig tilfreds med at bruge Sergi Roberto og Junior Firpo i den konstellation og så trække på Araujo eller Chumi fra B-holdet i ny og næ.

Der er kun et par dage tilbage af vinterens transfervindue, så der kommer med ret stor sikkerhed ikke en ny forsvarsspiller til klubben, medmindre catalanerne hiver en kanin op af hatten i ellevte time.

.:FORSIDE:.