fbpx

Barca har sendt flest spillere til VM i historien

FCBARCELONA.DK - 21.11.22

// VM 2022

VM i Qatar blev skudt i gang i går og Barca har i alt 17 spillere med ved slutrunden i Qatar. Tager man et kig i historiebøgerne, er Barca den klub med flest VM-deltagere siden det hele startede i 1930.

Barca og Bayern München er de klubber med flest spillere ved VM i Qatar og for Barcas vedkommende er 17 deltagere rekord ved en VM-slutrunde. Klubben er dog vant til at sende mange spillere afsted, når man skal finde ud af, hvem der er verdens bedste.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


VM blev afholdt for første gang i 1930 var været og siden dengang har i alt 8.535 spillere været med ved et verdensmesterskab, hvor de er kommet fra intet mindre end 1.612 forskellige klubber.

Barca har i årevis haft nogle af verdens bedste spillere på deres hold og derfor er det ikke overraskende, at de har haft mange spillere med ved diverse slutrunder. I alt 143 Barca-spillere har deltaget ved VM mens de spillede for Barca og det tal kan ingen anden klub matche.

Tættest på kommer Juventus med 139 og Real Madrid med 130, mens Inter har haft 127 afsted og Bayern München 121. På 6. pladsen finder man Manchester United med 111 VM-spillere..:FORSIDE:.